Tervetuloa

Ajankohtaista

Perkkaan koulu on ulkosivuiltaan valmis. Koulusta tuli kaunis, vaalea rakennus, johon tulee 1-9 luokkainen yhtenäiskoulu. Oppilaita tulee yli 700 ja he pääsevät uuteen kouluun syksyllä 2022.
Hatsinanpuisto radan ja Perkkaantien välissä on ollut jo pitkään myllerryksen alla, Monikonpuron uomaa on siirretty, siltoja tehty ja ensimmäisiä toimistotaloja on rakennettu. Monikonpuro virtailee hienosti uudessa maisemoidussa uomassaan ja nyt kaksi ensimmäistä toimistotaloa ja parkkitalo otetaan käyttöön syyskuun alussa. Taloihin tulee myös lounasravintola ja kahvila ja pöytiä saadaan myös ulos puron reunalle. OOPS (Offices of Professionals) -projekti jatkuu ja lisäksi rakennetaan vielä kolme toimistotaloa. Lisäksi alueelle tulee ostoskeskus, jonka yläkertaan rakentuu liikuntahalli, sekä hotelli ja asuntoja n. 400 asukkaalle.
Kokous pidetään Perkkaanniityn puutarhapalstoilla Majurinkulmassa.. Käsitellään sääntömääräiset asiat, valitaan uusi puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet. Kaipaamme uusia toimijoita joukkoon. Tervetuloa!
Perkkaanniitylle tulevan urheilukentän rakentaminen alkaa elokuussa puiden kaatamisella. Kentälle saadaan talveksi myös tekojäärata ja alueelle tulee myös ulkourheiluvälineitä. Kenttä valmistuu elokuun alkuun mennessö 2022.
Perkkaanniitylle tullaan rakentamaan uusi kenttä lähinnä koulun tarpeisiin, tosin myös muuta toimintaa tullaan järjestämään. Kentän alustava konseptisuunnitelma on nyt valmistunut. Kenttä sijoittuu alueen keskelle osittain viljelypalstojen päälle. Majurinkulman viereiset palstat säilyvät ja korvaavat palstat rakennetaan alueen Anna Sahlstenintien puoleiseen päähän. Perkkaa-Vermo ry jatkaa edelleen palstatoimintaa.
PERKKAAN KOULU (7.11.2020)
Perkkaalle tulevan yhtenaiskoulun rakentaminen on edennyt nopeasti. Koulu valmistuu keväällä 2022 ja oppilaat pääsevät aloittamaan elokuussa 2022. Kouluun tulee 1-9 luokat ja oppilaita yli 700.
2020 tapahtumat (7.11.2020)
Yleisötapahtumat on peruttu koronan vuoksi.
Perkkaa-Vermo ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään ke 26.2.2020 klo 18 Puutarhurin mökissä, Alberganpuistossa Sokerilinnantie 7. (Parkkipaikka Albergan kartanon pihassa. Mökki on kartanon takana, Asu & Elä-talon vieressä.) Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet kiinnostuneet kuulemaan ja keskustelemaan alueemme asioista. Kahvitarjoilu.
Perkkaalla on ollut Albergan säteritila kartanoineen ja Bergansin ratsutila. Loputkin vanhat rakennukset purettiin 70-80 -luvuilla, kun Perkkaa rakentui. 29.9. kävellään yhdessä ja aistitaan vanhaa tunnelmaa. Mielenkiintoista kuulla, mitä alueellamme on ollut ennen isoja kerrostaloja. Oppaina myös Bergansin tilan vanhoja asukkaita. Kokoonnutaan Asukaspuistossa klo 15. Tervetuloa!
RSS ATOM