Tervetuloa

Ajankohtaista

Perinteinen Perkkaa Päivä järjestetään jälleen! Su 27.8. klo 11-14. Taikuri Martti Aitolehmä taikoo, naurattaa ja tekee ilmapalloja klo 11.3. Mukana Perkkaan Pelimannit ja Perkkaan Martat. Mukavaa yhdessä oloa, makkaraa, vohveleita, kahvittelua, arpajaiset yms.
Perkkaa-Vermo ry järjestää kaikille avoimen glögitilaisuuden lauantaina 13.12. klo 14-16 Puutarhurin mökillä. Tervetuloa mukaan juttelemaan ja tutustumaan asukasyhdistystoimintaan.
Kaupunkisuunnittelulautakunta käsittelee alueen asemakaavaehdotusta torstaina.
Perinteinen koko perheen Perkkaa-päivä Perkkaan asukaspuistossa. Tervetuloa!
Vuosikokouksessa valitaan puheenjohtaja ja johtokunta, hyväksytään tilinpäätös vuodelta 2013 sekä suunnitellaan kuluvan vuoden toimintaa ja valmistellaan yhdistyksen 40-vuotisjuhlia. Tervetuloa Puutarhurin mökkiin. Albergan kartanon pihalle.
Kotiseutuelokuvan ensimmäiset esitykset ovat Espoo-päivän ja Raittikarnevaalien yhteydessä lauantaina 31.8. klo 14.00 ja 15.00 Sellosalissa.
Mahdollisuus kuulla, keskustella ja kysellä Laajalahden alueen ajankohtaisten kehityshankkeiden tilanteesta: • Ruukinranta – Tarvaspään kaavoitus • Raide-Jokeri • Turveradantien ja sen meluvallien suunnitelma • Retail Park • Muut esiin tulevat aiheet
Vermontien laaja kaavamuutosalue on ehtinyt kaavaehdotusvaiheeseen. Kaupunkisuunnittelulautakunta päätti kesäkuussa 2013 asettaa ehdotuksen nähtäville ja järjestää tästä samalla asukastilaisuus. Asukastilaisuus pidetään 20.8.2013 klo 17.30 Ruusutorpan koulussa, karttoihin voi tutustua jo klo 17 alkaen.
RSS ATOM