Tervetuloa

Ajankohtaista

Perkkaalla on ollut Albergan säteritila kartanoineen ja Bergansin ratsutila. Loputkin vanhat rakennukset purettiin 70-80 -luvuilla, kun Perkkaa rakentui. 29.9. kävellään yhdessä ja aistitaan vanhaa tunnelmaa. Mielenkiintoista kuulla, mitä alueellamme on ollut ennen isoja kerrostaloja. Oppaina myös Bergansin tilan vanhoja asukkaita. Kokoonnutaan Asukaspuistossa klo 15. Tervetuloa!
Hatsinanpuiston toimistotalojen rakentaminen alkaa nyt syksyllä 2019. Kaupunki on myös saanut valmiiksi tie-ja puistoluonnokset ja esittelee niitä ti 13.8. klo 17 - 18.30 Otaniemessä, Tekniikantie 15, 1. krs, neuvotteluhuone Pitkäjärvi.
Kaupunginvaltuusto hyväksyi Hatsinanpuiston kaavan 21.5.2019. Infrarakentaminen on jatkunut jo pitkään. Syksyllä aloitetaan talojen rakentaminen.Alueelle tulee 4 toimistotaloa, hotelli, liikekeskus, jonka yläkertaan liikuntatiloja ja 4 asuintaloa. Alueen keskelle muodostuu puisto Monikonpuron uoman ympärille ja itäosa myös jää puistoksi.
Perkkaanpuiston päiväkoti Luutnantinkadulla tullaan purkamaan ja tilalle rakennetaan uusi rakennus. Väliaikainen viipalepäiväkoti on nousemassa Itsehallintotien ja Majurinkulman risteyksen tontille
Talin ison ja pienen täytemäen välinen silta on uusittu. Nyt kevyen liikenteen reitti kokonaisuudessaan käytössä.
Hatsinanpuistoon radan ja Perkkaantien väliin rakententuu uusi alue. Se muodostuu neljästä toimistotalosta, hotellista, kahvilasta, ostoskeskuksesta, jonka yläkerrokseen tulee liikuntatiloja ja asuntotaloista 400 asukkaalle. Alueen keskelle maisemoidaan Monikonpurosta pieni puisto-/vesialue
Uudella Vermonniityn alueella asutaan jo kuudessa talossa. 1.3.2019 asukkaat pääsivät muuttamaan uuteen Piruetti-taloon Majurinkadun varteen. Tervetuloa!
Mikä muuttuu Espoossa? Tilaisuus Sellon kirjastossa ke 16.5. klo 18-19.30 Puhujina Leppävaaran terveysaseman ylilääkäri Tuomo Lehtovuori ja Sote-lautakunnan jäsen Arja Ryynänen
Mistä Jokeri ajelee? Pikaratikalle on jo valmiit pohjat Vermon ja Perkkaan alueilla, mutta mistä se sitten Leppävaarassa kulkeekaan. Tule kuuntelemaan, niin asia selviää.
RSS ATOM