Tervetuloa

Ajankohtaista

Mistä Jokeri ajelee? Pikaratikalle on jo valmiit pohjat Vermon ja Perkkaan alueilla, mutta mistä se sitten Leppävaarassa kulkeekaan. Tule kuuntelemaan, niin asia selviää.
Perkkaan uusi pääväylä avattu 7.2.2018 läpiajoliikenteelle. Nyt pääsee ajamaan Turunväylältä ja Itsehallintotieltä suoraan Vermoon ja Vanhalle Turuntielle. Myös Vermon puoleinen kevyenliikenteen väylä on valmis ja käytössä. Vermonniittyyn menevät sisäänajotiet ja Perkkaan puoleinen kevyenliikentenväylä valmistuu kesän kuluessa. Virallisia avajaisia vietetään, kun koko tieprojekti on valmis.
Perinteinen Perkkaa Päivä järjestetään jälleen! Su 27.8. klo 11-14. Taikuri Martti Aitolehmä taikoo, naurattaa ja tekee ilmapalloja klo 11.3. Mukana Perkkaan Pelimannit ja Perkkaan Martat. Mukavaa yhdessä oloa, makkaraa, vohveleita, kahvittelua, arpajaiset yms.
Perkkaa-Vermo ry järjestää kaikille avoimen glögitilaisuuden lauantaina 13.12. klo 14-16 Puutarhurin mökillä. Tervetuloa mukaan juttelemaan ja tutustumaan asukasyhdistystoimintaan.
Kaupunkisuunnittelulautakunta käsittelee alueen asemakaavaehdotusta torstaina.
RSS ATOM