Tervetuloa

Ajankohtaista

Perkkaanniitylle tullaan rakentamaan uusi kenttä lähinnä koulun tarpeisiin, tosin myös muuta toimintaa tullaan järjestämään. Kentän alustava konseptisuunnitelma on nyt valmistunut. Kenttä sijoittuu alueen keskelle osittain viljelypalstojen päälle. Majurinkulman viereiset palstat säilyvät ja korvaavat palstat rakennetaan alueen Anna Sahlstenintien puoleiseen päähän. Perkkaa-Vermo ry jatkaa edelleen palstatoimintaa.
PERKKAAN KOULU (7.11.2020)
Perkkaalle tulevan yhtenaiskoulun rakentaminen on edennyt nopeasti. Koulu valmistuu keväällä 2022 ja oppilaat pääsevät aloittamaan elokuussa 2022. Kouluun tulee 1-9 luokat ja oppilaita yli 700.
2020 tapahtumat (7.11.2020)
Yleisötapahtumat on peruttu koronan vuoksi.
Perkkaa-Vermo ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään ke 26.2.2020 klo 18 Puutarhurin mökissä, Alberganpuistossa Sokerilinnantie 7. (Parkkipaikka Albergan kartanon pihassa. Mökki on kartanon takana, Asu & Elä-talon vieressä.) Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet kiinnostuneet kuulemaan ja keskustelemaan alueemme asioista. Kahvitarjoilu.
Perkkaalla on ollut Albergan säteritila kartanoineen ja Bergansin ratsutila. Loputkin vanhat rakennukset purettiin 70-80 -luvuilla, kun Perkkaa rakentui. 29.9. kävellään yhdessä ja aistitaan vanhaa tunnelmaa. Mielenkiintoista kuulla, mitä alueellamme on ollut ennen isoja kerrostaloja. Oppaina myös Bergansin tilan vanhoja asukkaita. Kokoonnutaan Asukaspuistossa klo 15. Tervetuloa!
Hatsinanpuiston toimistotalojen rakentaminen alkaa nyt syksyllä 2019. Kaupunki on myös saanut valmiiksi tie-ja puistoluonnokset ja esittelee niitä ti 13.8. klo 17 - 18.30 Otaniemessä, Tekniikantie 15, 1. krs, neuvotteluhuone Pitkäjärvi.
Kaupunginvaltuusto hyväksyi Hatsinanpuiston kaavan 21.5.2019. Infrarakentaminen on jatkunut jo pitkään. Syksyllä aloitetaan talojen rakentaminen.Alueelle tulee 4 toimistotaloa, hotelli, liikekeskus, jonka yläkertaan liikuntatiloja ja 4 asuintaloa. Alueen keskelle muodostuu puisto Monikonpuron uoman ympärille ja itäosa myös jää puistoksi.
Perkkaanpuiston päiväkoti Luutnantinkadulla tullaan purkamaan ja tilalle rakennetaan uusi rakennus. Väliaikainen viipalepäiväkoti on nousemassa Itsehallintotien ja Majurinkulman risteyksen tontille
Talin ison ja pienen täytemäen välinen silta on uusittu. Nyt kevyen liikenteen reitti kokonaisuudessaan käytössä.
Hatsinanpuistoon radan ja Perkkaantien väliin rakententuu uusi alue. Se muodostuu neljästä toimistotalosta, hotellista, kahvilasta, ostoskeskuksesta, jonka yläkerrokseen tulee liikuntatiloja ja asuntotaloista 400 asukkaalle. Alueen keskelle maisemoidaan Monikonpurosta pieni puisto-/vesialue
RSS ATOM