Tervetuloa

Ajankohtaista

Mikä muuttuu Espoossa? Tilaisuus Sellon kirjastossa ke 16.5. klo 18-19.30 Puhujina Leppävaaran terveysaseman ylilääkäri Tuomo Lehtovuori ja Sote-lautakunnan jäsen Arja Ryynänen
Mistä Jokeri ajelee? Pikaratikalle on jo valmiit pohjat Vermon ja Perkkaan alueilla, mutta mistä se sitten Leppävaarassa kulkeekaan. Tule kuuntelemaan, niin asia selviää.
Perkkaan uusi pääväylä avattu 7.2.2018 läpiajoliikenteelle. Nyt pääsee ajamaan Turunväylältä ja Itsehallintotieltä suoraan Vermoon ja Vanhalle Turuntielle. Myös Vermon puoleinen kevyenliikenteen väylä on valmis ja käytössä. Vermonniittyyn menevät sisäänajotiet ja Perkkaan puoleinen kevyenliikentenväylä valmistuu kesän kuluessa. Virallisia avajaisia vietetään, kun koko tieprojekti on valmis.
Perinteinen Perkkaa Päivä järjestetään jälleen! Su 27.8. klo 11-14. Taikuri Martti Aitolehmä taikoo, naurattaa ja tekee ilmapalloja klo 11.3. Mukana Perkkaan Pelimannit ja Perkkaan Martat. Mukavaa yhdessä oloa, makkaraa, vohveleita, kahvittelua, arpajaiset yms.
RSS ATOM