Tervetuloa

Ajankohtaista

Perkkaa päivää vietetään sunnuntaina 26.5.2024 klo.10-14.00 Perkkaan asukaspuistossa Majurinpolku 3 02600. Luvassa paljon kivaa ohjelmaa kaiken ikäisille. Tervetuloa
Perkkaa.Vermo ry ja Leppävaaran Lions järjestivät talviriehaa Vermonniityn tekojääkentän ympäristössä. Nautiskeltiin HERNEROKKAA ja LÄMMINTÄ MEHUA SAAVIFRISBEEN, MÖLKYN, LIUKURIMÄEN ja LUISTELUN ohella. Ilma suosi ja kaikilla hyvä mieli.
PERKKAAN KOULU (2.11.2022)
Perinteinen Perkkaa-Vermo ry:n kaupunginosatapahtuma tulee jälleen. Musiikkia, taikuri ja muuta ohjelmaa, makkaraa, vohveleita, kahvia... Perkkaan asukaspuistossa Majurinpolku 3, Perkkaa. Tervetuloa!
Perkkaan koulu on ulkosivuiltaan valmis. Koulusta tuli kaunis, vaalea rakennus, johon tulee 1-9 luokkainen yhtenäiskoulu. Oppilaita tulee yli 700 ja he pääsevät uuteen kouluun syksyllä 2022.
Hatsinanpuisto radan ja Perkkaantien välissä on ollut jo pitkään myllerryksen alla, Monikonpuron uomaa on siirretty, siltoja tehty ja ensimmäisiä toimistotaloja on rakennettu. Monikonpuro virtailee hienosti uudessa maisemoidussa uomassaan ja nyt kaksi ensimmäistä toimistotaloa ja parkkitalo otetaan käyttöön syyskuun alussa. Taloihin tulee myös lounasravintola ja kahvila ja pöytiä saadaan myös ulos puron reunalle. OOPS (Offices of Professionals) -projekti jatkuu ja lisäksi rakennetaan vielä kolme toimistotaloa. Lisäksi alueelle tulee ostoskeskus, jonka yläkertaan rakentuu liikuntahalli, sekä hotelli ja asuntoja n. 400 asukkaalle.
Kokous pidetään Perkkaanniityn puutarhapalstoilla Majurinkulmassa.. Käsitellään sääntömääräiset asiat, valitaan uusi puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet. Kaipaamme uusia toimijoita joukkoon. Tervetuloa!
Perkkaanniitylle tulevan urheilukentän rakentaminen alkaa elokuussa puiden kaatamisella. Kentälle saadaan talveksi myös tekojäärata ja alueelle tulee myös ulkourheiluvälineitä. Kenttä valmistuu elokuun alkuun mennessö 2022.
RSS ATOM